Vårt arrangement - NM sprint på Jessheim - info.

Postet av Raumar Orientering den 7. Jan 2022

Hei Raumar medlemmer.

Vi skriver nå 2022 og i år arrangerer vi NM i Sprint Orientering på Jessheim.

Det er vinter og skiføre ute, men som du ser i bildet så har en større gruppe av oss vært aktive i planleggingen en god stund allerede. Per i dag er vi ca. 35 personer som har ulikt ansvar for arrangementet og mange av de ansvarlige må ha opptil flere personer med seg på arrangementsdagene for at alt skal gå smertefritt.

Og det er her denne informasjon kommer inn.

Helgen fredag 29., lørdag 30. april og søndag 1. mai håper vi du vil avsette for å være medarbeider i en eller flere av dagene med arrangementet. Og du trenger ikke å være en aktiv o-løper for å være med. Foreldrene til en rekrutt er høykvalifiserte og ungdommer er til stor hjelp. Vi trenger armer og bein og blide hoder. 😊

Hva skal medarbeiderne hjelpe til med?

De ulike ansvarlige vil gi alle i sin medarbeidergruppe nødvendig informasjon om de arbeidsoppgaver som skal utføres. Alt for at du skal kjenne deg trygg.

Jeg kan nevne noen oppgaver:

• parkeringsvakter
  • post- og trafikkvakter
  • ulike oppgaver ved arena og målområde

Vi ønsker at du melder ditt navn til en av de to som har ansvaret for bemanningen av de ulike områdene – også om du har spesifikke ønsker om hva du vil bidra med.

Heidi Østlie, 92203411, ostliheidi@gmail.com

Lars Saxhaug, 91864153, Lsaxhaug@online.no

Arrangementshelgen ser slik ut:

LØP 1:   Fredag 29. april:               For jr.: NM sprint individuelt

For sr.: WC sprint uttaksløp

LØP 2:   Lørdag 30. april:             NM knockout sprint

LØP 3:   Søndag 1. mai:                 NM sprint stafett

Ytterligere spørsmål kan rettes til meg på tlf. 45403333

God O-hilsen fra

Anders Kronberg

Leder hovedkomiteen

Det er vinter og skiføre ute, men som du ser i bildet så har en større gruppe av oss vært aktive i planleggingen en god stund allerede. Vi ønske at du skal bli en del av arrangørstaben. Velkommen.

0 Kommentar

8 Raumar-ungdommer klare for Hovedløp og O-landsleir i Levanger fra tirsdag 3. august

Postet av Raumar Orientering den 2. Aug 2021

Det står bra til i ungdomsgruppa om dagen, og hele 8 av våre ungdommer deltar i år på Hovedløp og O-landsleir. De 8 er: Kristin Haugen Øgaard og Oline Soma Slåstad i D14, Eirik Dehli Saxhaug i H14, og Even Engh, Håvard Eik, Gjermund Taje Skeie, Alvin Maribo Andersen og Kevin Rommetvedt i H16. Sprintdistansen arrangeres i Levanger sentrum allerede onsdag 4. august, mens langdistansen går i terrenget "Nybrotta" noen kilometer utenfor Levanger torsdag 5. august.

Klare for HL og OLL: Oline Slåstad, Even Engh, Alvin Andersen, Gjermund Skeie, Erik Saxhaug og Håvard Eik (Kristin Øgaard og  Kevin Rommetvedt var ikke tilstede da bildet ble tatt).

For de som vil følge hovedløpene er det liveresultater her: http://liveresultater.no/livesider/livesenter.php?arr=815

Etter hovedløpene arrangeres det O-landsleir som avsluttes med den tradisjonelle krets-stafetten søndag 8. august.

Lykke til på hovedløpene, og ha det gøy på både løp og leir alle sammen 😊👌

Eskil og Norge med sølv i VM-stafetten

Postet av Raumar Orientering den 8. Jul 2021

Norge tok sølv i VM-stafetten i Tsjekkia i dag. Gaute Steiwer, Kasper Fosser og Eskil Kinneberg utgjorde det norske laget. Kasper gjorde en sterk andre etappe og sendte Eskil ut i tet ca. minuttet foran Sverige og Finland. Eskil gjorde en flott etappe, selv om svenske Gustav Bergman passerte han underveis. Forskjell i gafling og litt småbom utgjorde forskjellen. Grattis til Eskil og lagkompisene med sølvmedaljen!

Eskil fikk også en sterk 6. plass på tirsdagens krevende mellomdistanse og har hatt et flott VM!

God sommer!

Postet av Raumar Orientering den 7. Jul 2021

Raumar orientering har fått ny nettside og benytter anledningen til å ønske alle en riktig god sommer! Husk å holde deg aktiv i ferien med sommerløp, turorientering eller stolpejakt!

0 Kommentar

Velkommen til vår nye nettside

Postet av Raumar Orientering den 16. Apr 2021

Vi i Raumar Orientering har fått ny nettside. Her kommer bilder og videoer fra ulike arenaer, reportasjer og informasjon som oppdateres kontinuerlig.