8 Raumar-ungdommer klare for Hovedløp og O-landsleir i Levanger fra tirsdag 3. august

Postet av Raumar Orientering den 2. Aug 2021

Det står bra til i ungdomsgruppa om dagen, og hele 8 av våre ungdommer deltar i år på Hovedløp og O-landsleir. De 8 er: Kristin Haugen Øgaard og Oline Soma Slåstad i D14, Eirik Dehli Saxhaug i H14, og Even Engh, Håvard Eik, Gjermund Taje Skeie, Alvin Maribo Andersen og Kevin Rommetvedt i H16. Sprintdistansen arrangeres i Levanger sentrum allerede onsdag 4. august, mens langdistansen går i terrenget "Nybrotta" noen kilometer utenfor Levanger torsdag 5. august.

Klare for HL og OLL: Oline Slåstad, Even Engh, Alvin Andersen, Gjermund Skeie, Erik Saxhaug og Håvard Eik (Kristin Øgaard og  Kevin Rommetvedt var ikke tilstede da bildet ble tatt).

 For de som vil følge hovedløpene er det liveresultater her: http://liveresultater.no/livesider/livesenter.php?arr=815

Etter hovedløpene arrangeres det O-landsleir som avsluttes med den tradisjonelle krets-stafetten søndag 8. august.

Lykke til på hovedløpene, og ha det gøy på både løp og leir alle sammen 😊👌

 


0 Kommentar

Eskil og Norge med sølv i VM-stafetten

Postet av Raumar Orientering den 8. Jul 2021

Norge tok sølv i VM-stafetten i Tsjekkia i dag. Gaute Steiwer, Kasper Fosser og Eskil Kinneberg utgjorde det norske laget. Kasper gjorde en sterk andre etappe og sendte Eskil ut i tet ca. minuttet foran Sverige og Finland. Eskil gjorde en flott etappe, selv om svenske Gustav Bergman passerte han underveis. Forskjell i gafling og litt småbom utgjorde forskjellen. Grattis til Eskil og lagkompisene med sølvmedaljen!

Eskil fikk også en sterk 6. plass på tirsdagens krevende mellomdistanse og har hatt et flott VM!


0 Kommentar

God sommer!

Postet av Raumar Orientering den 7. Jul 2021

Raumar orientering har fått ny nettside og benytter anledningen til å ønske alle en riktig god sommer! Husk å holde deg aktiv i ferien med sommerløp, turorientering eller stolpejakt! 


0 Kommentar

Velkommen til vår nye nettside

Postet av Raumar Orientering den 16. Apr 2021

Vi i Raumar Orientering har fått ny nettside. Her kommer bilder og videoer fra ulike arenaer, reportasjer og informasjon som oppdateres kontinuerlig.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline