Bli med til TIOmila i Ørebro 6-8. mai

Postet av Øystein Rapp den 9. Mar 2022


Tiomila i Ørebro (link til arrangementets hjemmeside) 

Pga. Covid-19 er det allerede 3 år siden sist vi opplevde den magiske Tio-stemningen! I år er det kort reisevei da stafetten går i Ørebro, ca. 4 timers kjøretur fra Lillestrøm. Vi setter  påmeldingsfrist til 1. april. Det blir en sosial og morsom tur, masse ungdommer og mange lag, overnatting både i telt og på hotell, døgning for de som orker det m.m. Dette er en stafett alle o-løpere bare må få med seg! Veldig mange lag fra vårt område deltar. Terrenget er fint og ganske lettløpt, men kan også oppleves å være krevende o-teknisk. Se gammelt kart over området.

Også i år planlegger vi å reise sammen med Østmarka og evt. Fet o-lag til Tiomila. Blir vi mange nok kjører vi buss, alternativt er det privatbiler. Reiseopplegget er ikke helt spikret ennå, men vi har pleid å reise fredag ettermiddag og overnatte på hotell til lørdag og i telt til søndag. Innbydelse kommer! 

Vi ser for oss flere ungdomslag (4 på hvert lag, 11-16 år) i tillegg til seniorlag. Hver ungdomsetp, er ca. 3-4 km og på B- og C-nivå. Så her kan alle delta. På 2. og 3. etappe i ungdomsstafetten kan 2 løpe sammen. Ungdomsstafetten går lørdag morgen, damestafetten lørdag ettermiddag og herrestafetten starter lørdag kveld med målgang søndag morgen. Det blir lav egenandel da klubben har satt av midler til deltakelse på denne stafetten.

Meld deg på her:https://raumar.idrettenonline.no/events/p/1000069720/tiomila-2022%2c-orebro


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.