Medlemsadministrasjon i Raumar Orientering – www.minidrett.no

Raumar Orientering bruker Norges Idrettsforbunds løsning for medlemsadministrasjon f.o.m
november 2014. Vi gir her en kort beskrivelse om hva dette betyr for deg som medlem og/eller foresatt

Løsningen innebærer at medlemmer skal bruke Min idrett, www.minidrett.no. I Min idrett kan du som medlem administrere alle medlemskap i norsk idrett (innmeldinger og utmeldinger), se informasjonen som er registrert om deg, samt oppdatere registrert informasjon.

Vi ber alle sørge for at Min idrett er oppdatert for alle familiemedlemmer
Spesielt viktig at epost, adresse og mobilnummer er korrekt. Husk også sjekke at du har huket av for undergruppe ‘Orientering’!

Brukernavn og passord i Min idrett
Du får automatisk tilsendt brukernavn og passord når e-postadresse lagres i medlemsregisteret. Dersom du har glemt brukernavn/passord kan du bruke funksjonaliteten for utsendelse av brukernavn og passord som finnes i tilknytningen til pålogging til Min idrett. Hvis din e-postadresse er registrert vil du få tilsendt brukernavn og passord som er registrert på denne adressen. Har du ikke tilgang til e-posten og du ønsker du å endre den registrerte adressen, sender du en e-post til support@idrettsforbundet.no.

Betalinger til Raumar

Løsningen innebærer at betaling av medlemskontingenter, treningsavgifter mv. vil bli gjennomført i idrettens løsning for Online betaling. Hver gang det etableres et betalingskrav vil det bli varslet pr. e-post for å gjøre oppmerksom på kravet som ligger i Min idrett. Før første betaling må medlemmet (eller foresatte) gjøre en engangsregistrering for å bli betaler i Online betaling. Når du er blitt betaler er det enkelt å betale i nettløsningen, eller enda enklere om du vil laste ned Buypass til Android eller Iphone. Informasjon om Online betaling med instruksjoner for registrering og hvordan betale finner du her: https://itinfo.nif.no/For_medlem/ut%C3%B8ver/forelder

Dersom du får problemer eller trenger hjelp finnes det flere muligheter!

  • Informasjon om Min idrett: https://itinfo.nif.no/Min_idrett
  • Tekniske spørsmål skal rettes til Idrettens support på telefon 03615 eller epost: support@idrettsforbundet.no


Medlemskap – priser
Familiemedlemskap for inntil 3 personer = 500  kr. For hvert familimedlem utover dette + 100 kr.

Kontaktpersoner Raumar
Ta kontakt med medlemsansvarlig Robert Øksnes, e-post: kasserer@raumar.net dersom du;
mener at du allerede er utmeldt som medlem (i overføringen mellom gammelt og nytt system kan det ha oppstått noen feil)
har andre spørsmål som er relatert til ditt forhold med oss

Oppsummert – hva trenger du å gjøre:
Registrere/oppdatere info på Min idrett med Online betaling – www.minidrett.no med e-post og mobilnummer, sjekk at du er registrert med medlemskap – hvis ikke: søk medlemskap i Raumar . Husk sjekke at du har huket av for undergruppe ‘Orientering’.

Jessheim, november 2014, oppdatert august 2018.

Levert av IdrettenOnline