Oline med bronse i HL-lang, flott 7. plass til Jenny

Postet av Raumar Orientering den 5. Aug 2023

Grattis til Oline med bronsemedalje i dagens Hovedløp-langdistanse (D16)! Oline løp et jevnt og sikkert løp og holdt 3. plassen på alle meldeposter underveis. Dette var fortjent for en så dedikert utøver.

Også Jenny gjorde sine saker godt, og fikk en flott 7. plass (D14)! Gratulerer! Jenny var ikke helt fornøyd med løpet, og mente det ble litt vel mye tidstap, men løypene i 14-årsklassene var nok noe mer krevende enn normalt, så denne gjennomføringen lar seg absolutt høre.

Eline fikk 33. plass i D16. Hun gikk på et par grove bommer på de 2 første postene, men har løpt et fint løp derfra til mål. En læring for Eline vil nok være å se litt mer på kompasset.

Jakob bommet en del underveis på sin runde, men håper på en bedre dag på sprinten i morgen.